Contact

Contact

Praktijkadres Sprangers Psychotherapie
Teteringsedijk 20A
4817 MG Breda
Telefoon: 06-30631459
Mail: info@sprangerspsychotherapie.nl (niet beveiligd dus zet hier geen privacygevoelige informatie in)

Vanwege het grindpad is de praktijk lastiger te bereiken voor minder validen.

 

Vervanging

Tijdens vakanties nemen collega’s mijn praktijk waar. Als je behandeling al loopt kun je tijdens mijn vakantie voor dringende zaken contact opnemen met de desbetreffende vervangende collega (actuele contactgegevens: op mijn voicemail en automatische afwezigheidsassistent als je mailt).

Susanne van der Hulst

Psychotherapeut

06-10356645
info@susannevanderhulst.nl

Carola van Tilburg

Psychotherapeut en GZ psycholoog

06-83862701
info@pvpnieuwgastel.nl

Wendy Verhulst

Psychotherapeut en GZ psycholoog

06-83557547
info@pvpnieuwgastel.nl

Jolijn van der Linden

Psychotherapeut en GZ psycholoog

06-48100109
info@praktijkvanderlinden.nl

Bereikbaarheid en klachten

Informatie over behandeling bij een psychotherapeut

LVVP-cliënten-folder-2022-digitaal-DEF

Bereikbaarheid

De praktijk is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tijdens kantooruren. Als je de voicemail inspreekt bel ik je zo spoedig mogelijk terug (op een van mijn werkdagen). Ik ben ook per mail bereikbaar. Als je in crisis bent, dien je contact op te nemen met de huisarts en buiten kantoortijden met de huisartsenpost. Eventueel kan in overleg met de huisarts de crisisdienst van de GGZ ingeschakeld worden.

Klachten

Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over de behandeling of een deel ervan. Bespreek dit dan met mij; we kunnen samen bekijken of we bepaalde dingen kunnen aanpassen. Als we er niet uit komen kun je een klacht indienen via de klachtenprocedure van de LVVP: zie https://lvvp.info/voor-clienten/wat-als-ik-ontevreden-ben-de-behandeling/klachtenregeling-volwassenen/.

Kwaliteitsstatuut, ROM en AVG

Per 1 januari 2017 is het verplicht een kwaliteitsstatuut te hebben. Het kwaliteitsstatuut van mijn praktijk is goedgekeurd en ligt ter inzage op de praktijk. Ook hieronder kun je via de link de laatste versie inzien. Het is daarnaast verplicht om mee te werken aan Routine Outcome Monitoring (ROM). Dit betekent dat je tijdens de intakefase en aan het eind gevraagd wordt een digitale vragenlijst in te vullen, waardoor de vooruitgang van de behandeling gemeten kan worden.

Per 25 mei 2018 is de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevens (AVG) ingegaan. Je kunt hieronder de link vinden naar mijn privacy statement, waarmee ik voldoe aan de vereisten. Daarnaast is er een link naar de algemene informatie over privacy van de LVVP. Overige documenten liggen ter inzage in de praktijk. Voor AVG proof contact maak ik gebruik van Zivver. AVG proof appcontact kan via de zelf te downloaden Signal app. AVG proof beeldbellen kan via Signal of het EPD wat ik gebruik. (Zorgadmin).

SprangersPsychotherapiePrivacystatement

SprangersPsychotherapie Uw-privacy-informatie-voor-patienten

Kwaliteitsstatuut2022

Let op: bij de praktijk kun je vrij parkeren. Dat kan voor de deur. De praktijk bevindt zich aan de rechterkant van het pand met huisnummer 20 en heeft een eigen ingang. Niet aanbellen bij nummer 20!

Menu